อุตสาหกรรม
กระบวนการผลิตต่าง ๆ
งานบริการ
คลังวีดีโอ
กระบวนการผลิตต่าง ๆเครื่องผสม Paddle Mixer two shafts

Paddle Mixer two shafts

Media - Videos

The best shaft configuration for any product IM Interleaving paddle shafts on two levels, one outlet flap – the standard for preblends of emulsified products and minced meat. IM P Two paddle shafts on one level, parallel, one or two outlet flaps or discharge via bottom valves. For cold, viscous products with two independent drives and outlet flaps. IM S Two parallel spiral shafts, one or two outlet flap(s) – for high viscosity products, also for the standardization of cheese blends. IM SK Two parallel screw shafts, one or two outlet flaps – for extremely stiff products and for cooking of processed cheese





The best shaft configuration for any product


IM
Interleaving paddle shafts on two levels, one outlet flap - the standard for preblends of emulsified products and minced meat.

IM P
Two paddle shafts on one level, parallel, one or two outlet flaps or discharge via bottom valves. For cold, viscous products with two independent drives and outlet flaps.

IM S
Two parallel spiral shafts, one or two outlet flap(s) - for high viscosity products, also for the standardization of cheese blends.

IM SK
Two parallel screw shafts, one or two outlet flaps - for extremely stiff products and for cooking of processed cheese.

 

The Handtmann Difference Leading In Global Technology Solutions

บริษัท แฮนดท์มานน์ (ประเทศไทย) จำกัด

41/91, หมู่ 6, ซอย พูลเจริญ, ถนนเทพรัตน กม.16.5,
แขวงบางโฉลง, เขตบางพลี, จังหวัดสมุทรปราการ 10540

โทรศัพท์: +662-130-5384
แฟกซ์: +662-130-5385
อีเมล: info.fp@handtmann.co.th




โทร: +662-130-5384
แฟกซ์: +662-130-5385
อีเมล: info.fp@handtmann.co.th

เวลาทำการ:
จันทร์ - ศุกร์: 8.00 น. - 17.00 น.
Copyright © 2022 Handtmann (Thailand) Co., Ltd. All Rights Reserved.