อุตสาหกรรม
กระบวนการผลิตต่าง ๆ
งานบริการ
คลังวีดีโอ
กระบวนการผลิตต่าง ๆกระบวนการผลิตแบบต่อเนื่อง ConProLink - Hanging

ConProLink - Hanging

Combines the advantages of a vegetable algenate skin with the Handtmann

Features:

300 port./min.

Portioning Speed

13-28 mm

Caliber Range

80 mm+

Portioning Length

Cat 3

Electrical Certification

Media - Videos

The ConPro system combines the advantages of a vegetable alginate skin with the Handtmann co-extrusion technology.

The new ConProLink-Hanging system with hanging function creates innovative product solutions and highly-economical processes. With the linking/co-extrusion head, a purely vegetable alginate is produced, the filling product is portioned precisely to the gram, tied off with the aid of a voider, linked and hung in pairs. The alginate can be customized in terms of the thickness, the color and the taste of the skin. Extend your product range with highly-efficient production with the ConProLink-Hanging system.

BENEFITS
  • Excellent product appearance due to closed ends
  • Processing semi-viscous products is possible due to completely closed product ends
  • Existing smoking/cooking systems can be used for hung products (e.g. salami sticks)
  • Hygienic design
  • Ideal for meat, pet food and vegetarian/vegan products

The Handtmann Difference Leading In Global Technology Solutions

บริษัท แฮนดท์มานน์ (ประเทศไทย) จำกัด

41/91, หมู่ 6, ซอย พูลเจริญ, ถนนเทพรัตน กม.16.5,
แขวงบางโฉลง, เขตบางพลี, จังหวัดสมุทรปราการ 10540

โทรศัพท์: +662-130-5384
แฟกซ์: +662-130-5385
อีเมล: info.fp@handtmann.co.th




โทร: +662-130-5384
แฟกซ์: +662-130-5385
อีเมล: info.fp@handtmann.co.th

เวลาทำการ:
จันทร์ - ศุกร์: 8.00 น. - 17.00 น.
Copyright © 2022 Handtmann (Thailand) Co., Ltd. All Rights Reserved.